Bagrund:

Jeg købte mit første kamera da jeg var 10 år. Siden da er der sket meget og fotografering er i dag min største passion. 

Som mange andre startede også jeg med at fotografere alt mellem himmel og jord, men der gik ikke længe før jeg indså, at jeg mest af alt ville arbejde med mennesker.

Jeg er professionel fotograf med over 10 års erfaring indenfor faget, hvor jeg har specialiseret mig i modefotografering af voksne og børn, erhvervsfotografering, business portrætter og bryllupsfotografering.
Jeg har et lækkert og funktionelt fotostudie på 200 m2 i Herlev, med rigtig godplads til både kunder og kreativitet.

Som fotograf betragter jeg alle mine opgaver som unikke. Udfordringerne i jobbet er som brændstof for mig, hvorfor jeg gennem årene har opnået stor erfaring med mange forskellige kunder og opgaver. 

Jeg kan tilbyde en bred vifte af kategoerier som fotograf og arbejder blandt andet inden for nedenstående områder.

Alexander Peter Photography


Bryllupsfotografering: Det er vigtigt at alle forventninger er blevet afstemt, så i får foreviget denne store dag præcis som i ønsker det. Derfor er forberedende møder alfa og omega her. På dagen vil jeg holde mig diskret i baggrunden og sørge for at alle de rigtige øjeblikke bliver foreviget.

Portrætter: Konceptet indenfor portrætter, er at skabe en så afslappet og naturlig stemning omkring fotograferingen som muligt. Virksomhedsprofiler, private kunder, uanset hvem der bestiller, lægges der kreativitet i opgaven. Det handler rigtig meget om at fange det helt rigtige udtryk.

Modefotografering: Lokation eller studie, effekter eller helt enkelt, -et godt samarbejde med kunden giver de bedste resultater. Deltager så vidt muligt i hele forløbet, fra ide, til det endelige billede kan afleveres. God kommunikation, og overholdte deadlines prioriteres højt.

Familiefotografering: Jeg har gennem mange års erfaring udviklet en speciel evne og lyst til at arbejde med børn. Der er intet bedre end en hyggelig familie i mit studie, hvor der leges og pjattes og stadig lykkedes det mig af fange de rigtige øjeblikke og udtryk.

Using Format